Friday, April 5, 2013

Πολλά και διάφορα

Έχω πολλά μικρά-μικρά και διάφορα να μοιραστώ. Τωρά που το σκέφτουμαι θέλω ένα σάντουιτς διάφορα. Ή καλύτερα ρόστο-χαλούμι ξεροψημένο!

Είναι out-of-term η περίοδος τωρά και εν πολλή ησυχία. Είμαστε ελάχιστοι που ερχόμαστε για διάβασμα. Οι παραπάνω επίαν στις χώρες τους. Ακόμα και οι συγκάτοικες μου λείπουν. Εν μόνο η Κινέζα αλλά εν την βλέπω καθόλου.

Επία Εδιμβούργο το περασμένο Σαββατοκυρίακο που ήταν το Αγγλικό Πάσχα. Είναι νέκρα έτσι και αλλιώς στο τμήμα, ήταν να ήταν και κλειστό λόγω Πάσχα είπαμε να πάμε εκδρομούλα. Είναι μαγικό το Εδιμβούργο, άρεσε μου πάρα πολλά. Η θέα... Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Την προηγουμένη ήμασταν κάπως με τούτη ούλλη την κατάσταση εμείς θα πάμε εκδρομή; Είχαμε τα κλείσει που καιρό πριν όμως, πριν που τούτα ούλλα. Τουλάχιστον εβοήθησε να ξεφύγουμε λίγο.

 Επίαμε με τρένο. 5-6 ώρες. Ήταν κουραστικό αλλά επεράσαμε. Που επιέναμε εσυναντήσαμε ένα αγενέστατο κύριο (για να μεν χρησιμοποιήσω πιο βαρετή λέξη) στο τρένο. Εκάθετουν στην θέση μας και δεν ελάλε να σηκωστεί. Εθύμωσε με πάρα πολλά!!! Εσυζήτησα λίο μαζί του αλλά ήταν μάταιο. Ακόμα και όταν εσηκώσαν την φίλη μου από εκεί που έκατσε επειδή ήταν η θέση τους εν εσυγκινήθηκε να σηκωστεί και άφηκε την να στέκεται. Ευτυχώς ήβραμε θέση. Τόση αγένεια και ανεστησία εν εξαναείδα στην Αγγλία. Στην επιστροφή το τρένο ήταν γεμάτο. Εστέκετουν πάρα πολύς κόσμος. Ευτυχώς επειδή επιάσαμε το που την αρχή και όχι που κάποιο ενδιάμεσο σταθμό και έτσι εκαθόμασταν σε όλη την διαδρομή.

Είχε έρτει και ο αδερφούλης μου δαμέ για 2-3 μέρες. Ήταν καλά, εγυρίσαμε, εφάαμε, εχαλαρώσαμε! Είχε και καιρό να τον δω και επεθύμησα τον, είχα και παρέα. Και μάλλον μετά καλοκαίρι θα τον ξαναδώ.

Ετοιμάζομαι και για ένα συνέδριο που θα πάω την άλλη εβδομάδα. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσω, θα μιλήσω. Επαρουσίασα ξανά αλλά όχι σε τόσο μεγάλο συνέδριο. Σε μεγάλο συνέδριο μόνο πόστερ επαρουσίασα. Ενθουσιάζομαι και αγχώνομαι ταυτόχρονα. Μπας και κάμουν μου καμιά ερώτηση και εν καταλάβω ή δεν ξέρω. Θα είναι και η καθηγήτρια μου εκεί.

Θα κάμουμε και πρόβα μαζί με την καθηγήτρια μου από εβδομάδας πριν να πάμε. That would be intersting. Εξεκίνησα που νωρίς προετοιμασία και πρόβες αναλόγως. Εν το άφηκα τελευταία στιγμή όπως κάμνω συνήθως.

Ο καιρός δαμέ εν λέει να αλλάξει. Θέλουμε λίγο πιο καλές θερμοκρασίες, λίγο ήλιο. Κανεί χειμώνα. Η άνοιξη που είναι; Πάλε εξέχασε την Αγγλία;;;

Οι μέρες εν πιο μεγάλες τωρά. Εν καλά που εν νυχτώνει τόσο νωρίς. Βοηθά να διαβάζω ως πιο αργά. Εν δισπιρκώ που η ώρα 5 αντέχω ως τις 7.

Τούτη την εβδομάδα εδιαβάζαμε παρέα με ακόμα 2 κοπέλες. Ήταν πιο καλά, εκύλησε πιο εύκολα η εβδομάδα. Εν κίνητρο, εν κάμνω procrastinate τόσο εύκολα.

Θα μπω και κουμέρα στους αρραβώνες μιας καλής μου φίλης μετά το Πάσχα! Πρέπει να βρω φόρεμα.

Αυτά νομίζω.

5 comments:

  1. μα εσιει ετσι απαιδευτους; εν εισιεν καποιον να αποταθειτε;
    μια χαρα θα παεις στο συνεδριο!

    2 ποστ σε 2 μερες; κακομαθαινεις μας!

    ReplyDelete
  2. Δυστυχώς έχει ναι. Και δεν βρήκαμε κάποιον υπεύθυνο έτσι άμεσα. Όταν γύρισε κάποιος ήταν ήδη αργά.

    Ναι, εν γράφω το thesis μου τούτες τις μέρες λόγω παρουσίασης και έτσι γράφω ποστ. :)

    ReplyDelete
  3. To edinburgh en apla ena oneiro! llia eipes

    ReplyDelete
  4. Καλές επιτυχίες στο συνέδριο τζαι keep up the spirit! :)

    ReplyDelete
  5. @Dagger αν εκάθουμουν να γράψω για το Εδιμβούργο όλες μου τις εντυπώσεις ήταν να γράφω ακόμα! Είναι όνειρο. Και σε όσες φωτογραφίες προσπάθησα να βγάλω τη θέα, το αδικούν!

    @Πρας Ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ReplyDelete