Tuesday, April 23, 2013

Δεν περνάει η ώρα

Κάθουμαι δαμέ στη δεύτερη επιτήρηση μου για σήμερα και καρτερώ να περάσει η ώρα. Ήταν 4 ώρες το πρωί και ακόμα 4 τωρά. Λυπούμαι τον τούτον που επιτηρώ. Εν ο ίδιος που ήταν και το πρωί και γράφει και αύριο ακόμα 4 ώρες. Επειδή εν ένας μόνος του εν χρειάζεται να περπατώ μέσα στην αίθουσα για να ελέγχω ότι εν όλα εντάξει, απλά κάθουμαι κάπου που μπορώ να βλέπω άνετα το θρανίο και την οθόνη του υπολογιστή χωρίς να τον ενοχλώ. Βλέπω που γράφει αλλά εντομεταξύ ποσκολιούμαι. Εν δικαιούμαστε υποτίθεται να φέρουμε κάτι για διάβασμα αλλά σιγά τι θα κάμνω τόσες ώρες; Έσβησε και το ipod και το kindle που μπαταρία (πόσες ώρες να τα παιδεύκω) και τωρά έμεινε ακόμα 1,5 ώρα περίπου και εβαρέθηκα. Κάτι εκκρεμότητες ακαδημαικές που εμπορούσα να κάμω σε κόλλες έκαμα τες και εκείνες. Έγραψα και τούτο το ποστ στην κόλλα.

Τουλάχιστον θα πληρωθώ αναλόγως καλά αν σκεφτείς ότι εν κάμνω τίποτε ιδιαίτερο απλά κάθουμαι και βλέπω τον να αγωνίζεται με τα θέματα. Α, και κάθε μια ώρα γράφω του στον πίνακα πόση ώρα έμεινε και μετά στα 30 λεπτά και στα 5 λέω του το.

Πάει καλά νομίζω, γράφει ασταμάτητα πάντως. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί ενώ ήρθε σε εξετάσεις που θα τις κάμει στο computer έφερε 8 διαφορετικά χρώματα πενες!! Το μόνο που έχει σε κόλλα είναι τα θέματα και κάτι κόλλες που του έδωσα για σημειώσεις. Μια φάση είπε μου ότι επύρωσε και άνοιξα τα παράθυρα αλλά κάθεται και γράφει με το σακάκι και μακρομάνικη φανέλα!

Σκέφτουμαι τι άλλο να κάμω να περάσει η ώρα...............................
Αύριο θα φέρω και τον φορτιστή μου μαζί σίγουρα! 

8 comments:

  1. hahaha εν τελια να ξερουμε τι σκεφτονται οι επιτηρητες την ωρα που εμεις γραφουμε:) πολλα τσιοφτα που μονο για ενα ατομο που θωρεις εν δικαιουσαι να φερεις βιβλιο. εν πιραζει. εν για να γινεσαι ηνσπαηαρντ για να γραφεις ποστ :D

    ReplyDelete
  2. εν ηξερω...εν ηξερω για ποιον να πρωτομαραζοσω!!!οι οι οι...εννα το πω:μα κυριε ελεησον ρε παιδκια...4 ωρες???4 ωρες???4 ωρες???αυριο παρε παζολ,σμιλι,τα κουπεπια να τα τυλιξεις,τον τραχανα να τον κοψεις τζιαι να τον απλωσεις τζιαι λλιον σσιουτζιουκκον να του περασεις τες κουννες!!!ε νομιζω 4 ωρες κανουν σε!!!υπομονη...

    ReplyDelete
  3. ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ;

    ReplyDelete
  4. Μα 4 ώρες εξέταση?!?! Τι μάθημα εν τούτο?
    Τζιαι τζείνος εν κρίμα αλλά τζιαι εσύ τόσες ώρες τζιαμέ τζιαι χωρίς βιβλίο!

    ReplyDelete
  5. Ε σατσίν ρε! Τι έγραφε τα γέριμα, πυρηνική φυσική; Η οποία αμφιβάλλω να θέλει τόσην ώρα.

    ReplyDelete
  6. Τουτο που επυρωνεν τζι εν εφκαλλεν ρουχα... εν πολλα υποπτο!!!

    ReplyDelete
  7. @snowflakes: λίο τσόφτα ναι πάλε καλά που είχα το ipod και kindle εποσκολίστηκα κάμποση ώρα. Εν ξέρω αν σκέφτουνται και άλλοι επιτηρητές έτσι, ελπίζω όχι γιατί εσωθήκαμε

    @θάλασσα: ούτε εγώ ήξερα ποιον ελυπούμουν παραπάνω. Εμένα που εβαρκούμουν γιατί εν είχα τίποτε να κάμνω ή εκείνον που επαιδεύκετουν τόσες ώρες.

    @dreamer: ε αφού λαλούμε τα ηλεκτρονικά εγκαταλείψαν με. και το μπλοκ είναι σκέψεις στο χαρτί :p

    @Joy και Κολόνα: έγραφε κάτι με ιστορία και μετά με ιστορία και πολιτική. επεράσαμε...

    @Γρούτα: Λαλείς; Νομίζω αν επροσπαθούσε να αντιγράψει ήταν να τον δω. Οτιδήποτε κίνηση έπιανε την το μάτι μου αφού εν είχε και τίποτε άλλο να ταράσει μες το δωμάτιο. Και έτσι και αλλιώς το πληκτρολόγιο του computer που έγραφε ακούετουν τόσο πολλά που ασυναίσθητα κάθε φορά που εσταματούσε να γράφει εγύριζα να δω.

    @Panic: Έπρεπε να το παίξω σοβαρή επιτηρήτρια, έπαιζα μόνο πας το ipod ώσπου να πεθάνει που μπαταρία. :)

    ReplyDelete