Tuesday, April 23, 2013

Άμα πει να κάμει καλό καιρό...

Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ένα ωραίο σαββατοκυριακοδεύτερο. Έκαμε μας αναλόγως πολύ καλό καιρό και έται εγυρίσαμε κάμποσο. Με το που βγάζει ήλιο γεμώνουν τα πάρκα και τα γρασίδια κόσμο και απλώνει. Και φορούν ό,τι πιο καλοκαιρινό ρούχο έχουν ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Το Σάββατο με το που επέστρεψα μετά το σχολείο επία ένα γυρό στην πόλη και τα καταστήματα. Ακόμα γυρεύκω φόρεμα και οι αραββώνες της φίλης μου εκοντέψαν. Είχε πάρα πολύ κόσμο και ήταν ωραία.

Την νύχτα επίαμε για ποτάκι. Ενώ ήταν να επίενα με μια φίλη μου μόνο γιατί οι άλλοι είχαν άλλα σχέδια τελικά εμαζευτήκαμε 10 άτομα! Εν κάμνουν δίχα μας μάνα μου - λέμε τώρα. Ειχε φάση επεράσαμε καλά. Μετά που αρκετό καιρό εζητήσαν μου ταυτότητα για να μπω στο μπαρ. Ακόμα φαινουμαι κάτω που 21 δηλαδή; Επήρα το για καλό και ο σεκιουριτάς είπε μου ότι εν πολλά ωραία η φώτο της ταυτότητας μου. Whatever ο τύπος. Ήπιαμε τα κρασιά μας, τα κοκτείλς μας και μετά εθέλαμε να πάμε για φαί μίσιμου. Εννοείται ότι εξεπάγιασα ώσπου να πάω σπίτι μετά.

Την Κυριακή καφεδάκι στον πιο αγαπημένο μου τόπο στην πόλη και μετά γυρούς ώσπου εβκάλαν νερό τα πόδια μας. Εχτές ήρθε μια φίλη μου στην πόλη και εχάρηκα το. Επεράσαμε την μέρα μαζί, χαλαρά.

Ηταν ωραίο το σαββατοκυρίακο παρόλο που εν εξεκίνησε πολύ θετικά. Έχασα το τρένο μου για το σχολείο για κάτι δευτερόλεπτα και εθύμωσα. Ήταν να πάω στο σταθμό με το ποδήλατο αλλά έκατσε ο τροχός (!) και είχε αρκετή σειρά στο σταθμό. Πραγματικά απορώ τι κάμνουν τούτα τα πλάσματα η ώρα 7-7:30 το πρωί το σαββάτου στον σταθμό. Μείνετε μάνα μου στο κρεβάτι σας και γυρίστε πλευρό!

Κατά τα άλλα εβρέθηκα τις τελευταίες 2 εβδομάδες να κάνω παρέα με καινούρια άτομα και εν ενδιαφέρον. Κάμνουμε ωραίες συζητήσεις και έτσι μπαίνω σε διαδικασία να σκεφτώ κάποια πράγματα αλλιώς. Εν πιο μεγάλοι μου με πιο πολλές εμπειρίες και σπουδές σε άλλες χώρες και άλλα αντικείμενα. Φάσεις φάσεις νιώθω ότι εν ξέρω τίποτε (οι γενικές μου γνώσεις εν χάλια αφού) αλλά μέσα που τούτη τη διαδικασία θυμούμαι ή μαθαίνω καινούρια πράγματα. Challenge in a different level.

Σε γενικές γραμμές δηλαδή είμαι πολύ καλά!

4 comments:

  1. Πάντα τέτοια ρε Λάιτ (μηδεν θερμίδες;;) Μπλου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λάιτ εν μόνο η διατροφή που πρέπει να κάμω ως το καλοκαίρι αλλά... χλωμό. Οπόταν παραμένω στην αγαπημένη λάιτ απόχρωση του μπλε!

      Delete