Thursday, April 4, 2013

Σύννεφα στον ουρανό μας

Θέλω να φυσήξω τα σύννεφα στον ουρανό να φύγουν, να πάρω ένα ρούχο και να τον καθαρίσω, να μπορέσει ο ήλιος να λάμψει ξανά. Να μας αλλάξει την διάθεση.

Τούτο εσκέφτουμουν το το Σαββατοκυρίακο που ο καιρός δαμέ εν λαλεί να αλλάξει. Μουντός και παγωνιά! Τέλος του Μάρτη, αρχές του Απρίλη και δεν έλεγε να αλλάξει. Τελικά την επομένη εχαρίστηκε μας και είχε ήλιο! Μετά πάλι τα ίδια.

Τα σύννεφα όμως τούτα δεν είναι μόνο τα πραγματικά στουν ουρανό αλλά και αυτά που εμαζευτήκαν πάνω που την Κύπρο μας τελευταίως. Είχα πει ότι δεν θα κάμω ποστ για την κατάσταση αλλά θα γράψω μόνο κάποιες σκέψεις (θετικές).
Εχάρηκα πολλά όταν τα ποστ που διάβαζα άλλαζαν χρώμα και από ολόμαυρα και απογοητευμένα άρχισαν να έχουν πινελιές από χρώματα. Ναι θα τα καταφέρουμε, μπορούμε! Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε και προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα θετικά.
Επίσης περήφανη και συγκινημένη ένιωσα όταν διάβαζα τις ειδήσεις και έβλεπα φωτογραφίες από την συναυλία. Απίστευτο. Μακάρι να ήμουν Κύπρο και να πήγαινα. Δεν κατάφεραν να μας πάρουν την ανθρωπιά μας. Τόσος κόσμος μαζεύτηκε για να βοηθήσει. Θα ελπίζω για το καλύτερο, θα προσπαθώ όσο και όπως μπορώ...

6 comments:

  1. Η ζωή συνεχίζεται και κάπως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε να ζούμε είτε εδώ είτε κάπου αλλού και αυτό θα κάνουμε με τον α ή β τρόπο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι. Το να κάτσουμε να κλαίμε την μοίρα μας δεν θα βγάλει πουθενά.

      Delete
  2. Εν πρεπει με τιποτε να γινουμεν ερμαια της καταστασης! Αν χασουμε τζαι την αισιοδοξια μας, εχασαμεν το παιχνιδι...

    Ουπς! Σαν το εγραφα ελαβα γνωσιν αφιξις πιλιετου 340 ευρα :(
    Ακυρα τα πιο πανω κλααααααααααααααααααψ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άτε Γρούτα μου έτσι καλά που το ξεκίνησες! Υπομονή, πίστη και δύναμη!

      Delete
  3. Συμφωνω απολυτα με την Ίνα τζαι με την πρώτη πρόταση της Γρούτας (εγω εν επιασα πιλιετούδιν!-ακομα)....εν γινεται συνέχεια μαυρίλα. Εγω ειπα κανει!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γι' αυτό εξεκίνησες και το νέο μπλοκοπαιχνίδι αφου! :)

      Delete