Friday, December 21, 2012

Δώρα, δώρα, δώρα!


Το καλό πράμα αρκεί να έρτει λαλούν και εσύ είσαι ανυπόμονη! Ελπίζω να εν καλό τουλάχιστον αφού σε έσπασα να παραδώσω το δώρο σου. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχε χάζι που εδιάβασα το ποστ που επαραπονιέσουν για το δώρο. Ο επαναπατρισμός η αλήθεια έφερε μια καθυστέρηση την οποία επαρατράβησα γιατί έκαμνα χάζι που επερίμενες.

ΟΜΩΣ φέρνω σου πολλά και διάφορα δώρα!

Καταρχάς σου χαρίζω μια δική σου μηχανή του χρόνου για να μπορείς να ταξιδεύεις πίσω και να ξαναζείς τις πιο έντονες και ωραίες στιγμές της ζωής σου. 

Ερύθμισα σου την και για κάποιες ήδη (υπήρξε και εδώ μια καθυστέρηση γιατί τα ξωτικά εχάσαν το μάνιουαλ που ήταν να το ρυθμίσω χαχαχα λέμε τώρα). Έβαλα σου που λες πάνω, την γέννηση του Μάμμου και της κοράσας, τις μέρες που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος, την μέρα που γνώρισες τον Γρούτο, κάτι φάσεις που την Αθήνα που αγαπάς αλλά και που την Πάφο, τη μέρα του γάμου σου, την πρώτη φορά που σου είπε ‘Μάμμα’ η Κοράσα και ο Μάμμος. Νομίζω τούτες έβαλα για αρχή. Θα μπορείς να βάλεις και εσύ όσες θέλεις πάνω. Εν το ανλίμιτετ που σου έπιασα! Υπάρχει όμως ένας κανόνας. Δεν μπορείς να επέμβεις στο παρελθόν, μόνο να το ξαναζήσεις.

Συνεχίζοντας σου έχω ένα γράμμα που την γιαγιά σου που σου περιγράφει με λεπτομέρεια πώς να καταφέρεις επιτέλους να κάμεις Γρούτα. Είπα της και έβαλε και το μυστικό μέσα για να σε βοηθήσει! Αφού έχεις το όνομα να έχεις και την χάρη.

Μετά έχω σου ένα βιβλίο για σμιλί και ράψιμο για να σε παρακινήσω να κρατήσεις αυτή την ασχολία σου και να συνεχίσεις να δημιουργείς υπέροχα πράγματα.

Το επόμενο δώρο εχρειάστηκε να βάλω όλη μου την τέχνη αλλά εκατάφερα τα! Έβαλα τα μεγάλα μέσα. Σου ανακοινώνω ότι λίαν συντόμως το συνεργείο του Δήμου θα καθαρίσει το χωράφι δίπλα που σπίτι σου και το μισό θα γίνει πάρκο και θα φυτευτούν δέντρα και το άλλο μισό το συμβούλιο θα σας κτίσει με τον Γρούτο ένα μικρό δωμάτιο για τις DIY δουλειές ως αποζημίωση για την κατάσταση που επικρατούσε τόσο καιρό στην γειτονιά. Έτσι όποτε σας έρχεται η έμπνευση για δημιουργίες εν θα έχετε έννοια ούτε καιρό ούτε καθαρίσματα μετά ούτε κουνούπια!

Τέλος, σου χαρίζω μια ανανέωση του συμβολαίου υγείας που έκαμες πέρσι για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όλη την γρουτοοικογένεια και τους φίλους σου. 

Ελπίζω αγαπημένη Γρούτα να σου αρέσαν τα δώρα μου και να άξιζε τον κόπο η αναμονή!

Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία και ευτυχία σε εσένα και όλη σου την οικογένεια!
Καλά Χριστούγεννα και καλή νέα χρόνια!

8 comments:

 1. grouta grouta tarakseeeeeeee en dameeeeeeeee!!!!!

  ReplyDelete
 2. Μα τι ομορφοοοοο. Αυτη η χρονομηχανη ειναι τόσο υπεροχή ιδέα. Η Γρουτς θα ενθουσιαστει! Που είσαι κόρη;

  ReplyDelete
 3. Χαχαχαχα καθαρισμός του χωραφκιου με μέσο!!!!! Εχει καλυτερο δώρο!!! Νομίζω άξιζε η αναμονή!!! :))))

  ReplyDelete
 4. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  Δηλωνω εκστασιασμενη με το δωρο μου!!!
  Με ουλλα τα δωρα μου!!!
  Εννθουσιαστηκα με το χωραφι του ρακοσυλλεκτη που θα γινει πατσαρισhα φρι! Τζαι ειδικα με το μικρο δωματιο DIY, κουνουπς εντ κλινινγκ φρι!!!

  Ευχαριστω για τα δωρα, για τες ευχες τις οποιες ανταποδιδω τζαι παω να σε βαλω στο μπλογκρολ μου γιατι ομολογω οτι εγνωρισα σε τωρα, μεσω του Σικρετ Σαντα (Χαιρε Πρας) ;)


  ΥΓ: Ναι ρε! Αξιζεν η αναμονη :)

  ReplyDelete
 5. Τέλεια δώρα!!! :)))))))))))))))))))))))))
  Ειδικα η μηχανή του χρόνου!!!

  ReplyDelete
 6. ααα εζήλεψα! θέλω και εγώ μηχανή του χρόνου!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Υπόσχομαι στο επόμενο παιχνίδι με δώρα να σου χαρίσω και εσένα μια! :)

   Delete
 7. Χαίρομαι που άρεσαν τα δώρα μου!!!

  ReplyDelete