Friday, October 25, 2013

Δεν περνούν οι ώρες σήμερα....

Έρχεται η Cinnamon σήμερα!! Ανυπομονώ! Έχει τόσο καιρό που το λέμε και επιτέλους έφτασε η μέρα. 
Έκαμα και cinnamon rolls. Δεν είναι τέλεια, εβαρύψησα τα λίγο αλλά οκ, θα τα φάμε. Η γεύση εν καλή. Τελικά μόνο την πρώτη φορά που τα έκαμα ήταν τέλεια.
Τόσο καιρό που είμαι Αγγλία η Cinnamon δεν τα κατάφερε να έρθει. Συνέχεια τύγχαιναν διάφορα. Μέχρι που βρέθηκε η τέλεια ευκαιρία. Training με την δουλειά και θα 'περάσει' από εδώ στην επιστροφή. Ήταν πολλά πιο φτηνό να επιστρέψει Κύπρο μέσω Αγγλίας (!) παρά να πάει κατευθείαν. Είναι και Σαββατοκυρίακο με αργία την Δευτέρα, ήρθε μας γάντι. Θα την γυρίσω σε όσο πιο πολλά γίνεται. Λονδίνο μονοήμερο την Κυριακή, γυρούς και ψώνια εδώ σήμερα και αύριο! Υποτίθεται θα έφευγε η σπιτονοικοκυρά ταξίδι και έτσι θα ήμασταν πολλά πιο άνετα στο σπίτι. Τελικά αντί να φύει, ήρθε ο φίλος της και θα είναι και οι γιοί της (ο ένας με την φιλενάδα του). Full house... Δεν ξέρω πού θα κοιμηθούν όλοι τούτοι αλλά εν με νοιάζει. Στο δωμάτιο μου δεν μπαίνει κανένας ξανά! Κόφκω το θέμα τούτο γιατί θα νευριάσω πάλε.  

Και οι ώρες να πάω αεροδρόμιο δεν περνούν... 

1 comment:

  1. Kάλώς να τα δεχτείς Γαλάζια! Κι εγώ με έτσι συγκυρία εκατάφερα να δω την κολλητή 3 μέρες πέρσι. Ας είναι και ο λίγος χρόνος που θα περάσετε μαζί, σίγουρα θα σε γεμίσει με όμορφες εμπειρίες.

    ReplyDelete