Monday, September 23, 2013

What happens when you mix Black and Blue?

Ήρθε το μέιλ που της Πρας και έλεγε ότι θα πάρω συνέντευξη από την Black Cat, εχάρηκα. Εκτός του ότι διαβάζω την, εν που τα λίγα "ζώα" η συγκεκριμένη που εν έχω πρόβλημα. Παρόλο που είχα διαβάσει τα πιο πολλά που είχε γράψει εδιάβασα τα ξανά. Άρεσαν μου αλλά δεν είχα και πολλά να ρωτήσω τελικά.

Υποδεχτείτε την ρομαντική, δυναμική, τρελλή - με την καλή έννοια- αλλά και μετρημένη... η αγαπημένη μας Black Cat!!

Ξεκινούμε λοιπόν...

1) Μας είπες πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό άντρα (περίπου). Πες μας και πώς είναι για σένα η ιδανική γνωριμία. Τι θα πει/κάνει για να σε κερδίσει;
Έχω αδυναμία σε όποιον έχει το θάρρος και τον αυθορμητισμό να κάμει κάτι so out of the blue and catch me off guard. Τρελαίνομαι για καταστάσεις που θυμίζουν λες και βγήκαν από ρομαντική νουβέλα. Μιας και μου αρέσκει να διηγούμαι ιστορίες, τούτα τα παμάλ και τύπικαλ "ήταν ένας γνωστός μου, εκάμναμεν παρέα και απλά εδεθήκαμεν", "εγνώρισα τον στα ιδιαίτερα μου, εζήτησεν μου να φκούμεν και επιάμεν τα" δεν με ενθουσιάζουν καθόλου και αρνούμαι (μα ήντα δυνατή λέξη) να αφήκω έτσι χλιαρές κουβέντες να φκουν που το στόμα μου.

Χμμ, τώρα να σκεφτώ καμιά φάση... Ασπούμεν, μια βροχερή μέρα όπως περπατώ με την ομπρέλα να έρτει ξαφνικά, να μπει πουκάτω της δίπλα μου και να την μοιραστούμεν επειδή είχεν ξεχάσει να φέρει την δικιά του. Ή ακόμη καλύτερα, να έχω ξεχάσει εγώ η ίδια την ομπρέλα μου και να βουρώ μες τους δρόμους να μάχουμαι να καλυφθώ που την βροχή και τσουπ κάποιος ιππότης με την λευκή του πανοπλία έρχεται και μοιράζεται την ομπρέλα του μαζί μου... Αααααχ, πότε εν να έρτουν τα πρωτοβρόχια;

Εν κρίμα το ότι οι άντρες (της ηλικίας μου τουλάχιστον) εγίναν τελευταία τέλια πούττοι (παρντόν τα γαλλικά μου) και δεν τολμούν να παν να φλερτάρουν ή γενικά να πλησιάσουν μια κορούα (πόσο μάλλον μια άγνωστη) εκτός και αν έχουν σίουρες πιθανότητες ότι εν να τους κάτσει. Νιώθω πως εχάθηκεν ο ρομαντισμός πιον.

Αχ εμείς οι ρομαντικές.... Εν οι ταινίες που φταιν να το ξέρεις! 
Μουσική υπόκρουση 
Οι μάγκες ρομαντικοί άντρες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο, 
με μάγκικο σαλπάρανε με ναργιλέ σβησμένο


2) Τι θα κάνεις αν κάποιος από τον στενό σου κύκλο ανακαλύψει το μπλοκ;
Λοιπόν, έχω ένα issue, εν πολλά δύσκολο μου να κρατώ μυστικά. 
Έσυρνα χιντς στην παρέα, εθκιάβαζα τους αστεία έντρυς μου και ακόμα και τωρά που σου απαντώ, ο Αργύρης ήβρεν το τουίτερ του μπλογκ μου (επειδή μόλις είδα ότι μου έκαμεν reply η City άρκεψα τα παναΐρκα) και προσπαθώ να του σκοτώσω την περιέργια του. *Μετά που πέντε λεπτά* Οκέι, μόλις του έσυρα υπόσχεση ότι αν δεν μπει να θκιαβάσει το μπλογκ μου εν να του το δείξω εγώ η ίδια. Εσεβάστηκεν το γεγονός που το είπα ότι θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσω κάποια πράματα τζιμέσα πριν τα θκιαβάσει και παραξηγήσει με.

Εκτός που το Αργύργη, είχα δείξει το μπλογκ μου στον κολλητό μου μέσα από την προσπάθεια μου να τον κάμω να ξεκινήσει και τζίνος ένα δικό του επειδή έχει απίστευτο χιούμορ. Εκατάφερα τον να γράψει τρία έντρυς και μετά επαραίτησεν τα. Ο κολλητός είπεν ότι ήταν ωραίο να θκιαβάζει το μπλογκ μου επειδή έκαμνεν επανάληψη ούλα τα πράματα που του λαλώ.

Δεν ξέρω πως, αλλά ο παπάς μου ανακάλυψεν το μπλογκ μου και για τρεις μέρες όποτε με έβλεπεν ελαλούσεν μου "Νιάου". Εζαοθώρουν τον μέχρι που μου έστειλεν μύνημα στο τουίτερ να πάω να καθαρίσω το δωμάτιο μου. Μετά που το εμιλήσαμεν, ήταν αρκετά κουλ (είμαι πολλά τυχερή με τους γονείς που μου εππέσαν, πολλά χαλαρά άτομα) και απλά εσχολίασεν πως δεν το περίμενεν πως τα ελληνικά μου είναι τόσο καλά. Τωρά μπαίνει και θκιαβάζει με πότε-πότε.

Άρα ναι... Εξεκίνησα τούτο το μπλογκ, και ναι, ήθελα το να ήταν μυστικό αλλά.... Όσο εν άτομα του στενού μου κύκλου που το θκιαβάζουν τότε είμαι οκέι. Εμένα τι με ανησυχεί πιο πολύ είναι αν το ανακαλύψουν άτομα τα οποία με ξέρουν αλλά δεν έχουμεν και τις πιο φιλικές σχέσεις. 

Για πες μας πιο πολλά και έκοψες μας το εκεί που σε ήθελα να τα πεις

3) Αν είχες όλους τους πόρους του κόσμου (λεφτά, χρόνο κτλ) τι θα έκανες;
Θα ταξίδευα όλον το κόσμο. Με μιά φωτογραφική στο χέρι θα αποτύπωνα όλα τα μικρά θαύματα του πλανήτη μας και θα κατέγραφα τις ιστορίες διαφόρων ανθρώπων.
Did I tell you I like this girl?

4) Αν μπορούσες να γεννηθείς σε κάποια άλλη εποχή ποια θα διάλεγες και γιατί;
Είναι το όνειρο μου να ζούσα στην Βικτωριανή εποχή όπου θεωρείται και η Χρυστή Εποχή των εξερευνητών. Τότε, πριν την παγκοσμιοποίηση, όπου η κάθε χώρα είχεν την δική της μαγική και μοναδική κουλτούρα. Θα πήγαινα σε Ινδίες, Κίνες, Ιαπωνίες και Αφρικές. Στην ιστορία στο σχολείο κάνουμεν για την Αγγλική αποικιοκρατία και απλά χάνουμαι μες τις εικόνες και τις ιστορίες στα βιβλία.

Μια πιο πρόσφατη εποχή θα ήταν τα 80s - 90s. Τότε που η τεχνολογία, με τα κινητά-τούβλα και κομπιούτερ-κιβώτια, έμπαινεν σιγά-σιγά στην ζωή των ανθρώπων ΑΛΛΑ δεν την κατέκλυζεν ασφυκτικά όπως κάμνει σήμερα. Έχει ένα ρομαντισμό εκείνη η εποχή... 
Οι Polaroids, οι φωτογραφίες με φιλμ, τα CDs και οι κασέττες όπου ηχογραφούσες στον αγαπημένο/αγαπημένη σου, τα videoclubs... εν κάπως ηλίθια τούτα τα πράματα που λαλώ όμως έχω απελπιστεί με την αποξένωση που βιώνω σήμερα και νιώθω πως συσχετίζεται αρκετά με την αύξηση της χρήσης (και εξάρτησης) της τεχνολογίας στην ζωή μας.
Ρομαντική till the end....

5) Το μεγαλύτερο σου προτέρημα και το χειρότερο σου ελάττωμα; 
Το μεγαλύτερο μου προτέρημα είναι το ότι μπορώ να προσμαρμοστώ αρκετά γρήγορα. Όπως τον χαμαιλέων. Έχω συνειδητοποιήσει πως στο τέλος της ημέρας είναι ένα αρκετά σημαντικό και χρήσιμο χάρισμα.
Το χειρότερο ελάττωμα μου είναι το πείσμα μου και το ότι ποττέ δεν μαθαίνω αν δεν φάω τα μούτρα μου. Έχω κάμει πολλά λάθη - που το πιο "απλό" όπως το ότι κατέβηκα που τα δεξία της Harley και εκάηκα πας το exhaust (ένα υπέροχο έγκαυμα δεύτερου βαθμού κοσμεί τον αστράγαλο μου - τουλάχιστον εν που Harley), μέχρι και "μεγάλα" όπως το να μπεις σε μια σχέση χωρίς να έχεις αισθήματα για τον άλλον. Δεν μετανιώνω όμως. Το θετικό είναι ότι δεν τα επαναλαμβάνω.
Προτείνω το πείσμα σου να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Δοκιμασμένο!
 
Και μια ερώτηση που είχα κάνει και παλιά αλλά αρέσκει μου
6) Κάτι που σε κάνει:
Να γελάς δυνατά
...το Scrubs, το γέλιο της Ιωάννας (κάποτε εν να το κάμω record και εν να το κάμω post πας το μπλογκ - εν απίστευτο, εν να το θέλετε ούλοι για rightone) και η παρέα μου όταν μας πιάνουν οι "μεθυσμενομαστουρωμένες" στιγμές και σύρνουμεν καταπληκτικές ατάκες και γελούμεν σε σημείο που κάμνουμεν six-pack.
:)

Να χαμογελάς
...όταν πραγματοποιώ/ολοκληρώνω κάτι, π.χ. κάτι απλό όπως το homework των μαθηματικών. Είμαι goal-oriented άτομο - google μετάφραση "Προσανατολισμένη, καθηκοντοστρεφής" (ωραία λέξη η δεύτερη, έμαθα και κάτι καινούργιο σήμερα).
Τελειομανής Παρθένος είπαμε;

Να θυμώνεις
...άμαν με αγνοούν. Όπως κάμνουν τα πεντάχρονα που τους μιλάς και άμαν πικκαριστούν κάμνουν πως δεν σε ακούουν. Έχει και αρκετούς ενήλικες που το συνεχίζουν ακόμα. Ή ακόμη χειρότερο, άτομα που σε αγνοούν επειδή σε σνομπάρουν.
Νευριάζει με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως. Εν που τις λίες φορές που εν να δεις τα μάθκια μου να κοκκινίζουν, να σφήγγω τα δόντια μου και να τρέμω ολόκληρη. Όταν με πετύχεις σε έτσι φάση βούρα φύε μακριά γιατί γίνουμε η εγγονή του Βεζούβιου!
Με την παρέα είμαι μαζί τους τέσσερα χρόνια, είμαι συνέχεια το χαζοχαρούμενο πλασματάκι, και κανένας τους δεν με έχει δει πως είμαι άμαν πει και γυρίσουν τα λαμπούθκια μου. Επειδή πολύ απλά δεν παν να μου κάμουν έτσι μαλακία όπως το να με αγνοήσουν επίτηδες.
Ο ο... εν θέλουμε να το δούμε νομίζω!

Να λυπάσαι
...όταν με προδίδουν. Όταν ο άλλος προδίδει τα συναισθήματα, σκέψεις, ελπίδες, εμπιστοσύνη που είχα για εκείνον.
Η προδωσία είναι από τα χειρότερα

Να αηδιάζεις
...οι κατσαρίδες. Και η έλλειψη αξιοπρέπειας, ειδικά που κάποιες κορούες στην προσπάθεια τους να κερδίσουν την σημασία των αρσενικών.
Same here

Να φοβάσαι
...η αβεβαιότητα του μέλλοντος και τζίνο το προαίσθημα που σε τρώει με το ότι μπορεί να καταντήσεις μία μεγάλη αποτυχία.
 Το προαίσθημα να το αγνοήσεις. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και δεν τα παρατούμε. Ο τρόπος/οι τρόποι θα βρεθούν.

Να κλάψεις
...ότι νάνε μες τις τρεις μέρες πριν την περίοδο μου.
Χαχα τούτο εν το περίμενα καθόλου!! 

7) Το πιο τρελλό σου όνειρο και επιθυμία;
Να έχω σούπερ δυνάμεις! Όπως το να ελέγχω τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (φωτιά, νερό, αέρας και γη). Φαντάζεσαι να φκάλω σπίθες που τα δάχτυλα μου και να κάμνω σχήματα με το νερό και να πετώ; Προτίνω να δείτε το Avatar the Last Airbender για να καταλάβετε την τρέλα που με σέρνει.

Αυτή αγαπητοί αναγνώστες ήταν η Black Cat. Tην ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας παρά τις πολλές υποχρεώσεις της!

4 comments:

  1. χαχαχα εστειλεν σου τουίτ ο παπάς σου να καθαρίσεις το δωμάτιο σου;;; Τελειο! Θελω να κάμω φόλοου τον παπά σου!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μες σε τζίνο το ένα δευτερόλεπτο, ενόμιζα πως ήταν να πάθω εγκεφαλικό που το σοκ!! Χαχαχαχα

      Delete
  2. Ήταν πολλά ωραίες οι ερωτήσεις, ειλικρινά απόλαυσατες

    Υ.Γ. Εθκιάβασα την του Κολλητού μόλις τωρά! Άμαν σας λαλώ ότι εν είμαι καθόλου μυστικοπαθής, εννοώ του xD μεν μου λαλείτε τα μυστικά σας

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι γιατί και εγώ απόλαυσα τα ποστς σου! :)
      Αυτό με τα μυστικά να το έχουμε υπόψην μας!

      Delete