Thursday, September 26, 2013

Επολλίναμε νομίζω;

Που λες... εκατέφτασε ο Ψηλός μου στην Αγγλία. Το άγχος και το περίεργο συναίσθημα που είχα εξαφανιστήκαν μόλις τον είδα στον σταθμό. Επία πρώτη και επερίμενα τον. Υπολόγισα την ώρα και έκατσα κάπου που έβλεπα την έξοδο του underground για να τον δω. Τελικά ήρθε πιο νωρίς από ότι τον περίμενα. Αλλά ήταν ωραίο το αίσθημα να τον βλέπω να χαμογελά μόλις με εντοπίζει με το βλέμμα του. Πήγαμε μαζί στην εστία για να τον βοηθήσω να τακτοποιηθεί. Έμεινα και 1-2 μέρες παραπάνω (αφορμή κιόλας) γιατί θα ερχόταν και ο bro και ήταν κρίμα αφού θα ήμουν εκεί να φύγω χωρίς να τον δω.


Επεράσαμε καλά αλλά εκουράστηκα αφάνταστα. Πολύ κουβάλημα και περπάτημα και καθάρισμα. Και άβολος ύπνος. Το κρεβάτι ήταν μονό, κυριολεκτικά μονό. Ούτε καν 3/4 ή πώς το λεν. Πώς να κοιμηθούμε δυό πλάσματα πάνω; Εξυπνούσα αμέτρητες φορές μέσα στην νύχτα. Έκαμνα τον χάζι που με ερωτούσε διάφορα γιατί συνήθως εν εγώ που ρωτώ και εκείνος έχει τις απαντήσεις. Εξού και το Google που του εκολλήσαμε ένα διάστημα.   

Γενικά ήταν οκ. Η επόμενη φορά που θα πάω θα είναι σίγουρα καλύτερα. Θα είναι τακτοποιημένος ο Ψηλός και δεν θα υπάρχουν τόσες εκκρεμότητες να κανονίσουμε. Θα μπορούμε να μαγειρέψουμε μαζί, να κάτσουμε να δούμε μια ταινία, να διαβάσουμε... Όλα αυτά τα μικρά καθημερινά που στερούμασταν τόσα χρόνια λόγω της απόστασης. Θα μικράνουν και οι λογαριασμοί του τηλεφώνου και θα απαλαγγούμε και από τα video calls επιτέλους! Ήδη προγραμματίζουμε την επόμενη συνάντηση και το πρώτο express ταξιδάκι. Λέγαμε για Ρώμη (απωθημένο μεγάλο να πάω) αλλά προς το παρόν θα πάμε νομίζω Δουβλίνο μέχρι να στρώσουν τα πράγματα με τα διαβάσματα, τα μαθήματα και τους επισκέπτες. Σήμερα είχα και πρόταση για Λουξεμβούργο από την πρώην συγκάτοικο μου που μένει εκεί. I'm getting excited! 

Το Manchester αρέσκει μου. Όσες φορές επία ως τωρά αρέσκει μου. Εν είναι η ησυχία του Cam αλλά ούτε και η τρέλλα του Λονδίνου. Τούτη την φορά όμως εκατάλαβα ακόμα παραπάνω πόσους πολλούς Κυπραίους έχει το Manchester. Και είναι στο σημείο που καταντά ενοχλητικό κάποιες φορές. Έκαμα και παρατήρηση ότι κάποιοι - κοπέλες πιο πολύ- είναι πραγματικά πολλά ανώριμοι και απολίτιστοι. Δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο νομίζω είναι και θέμα συμπεριφοράς. Μεγάλο θέμα, not the point.

Λοιπόν, καινούριο κεφάλαιο ξεκινά. stay tuned!

2 comments:

  1. Keep us posted! Επρεπε να πεις κάμιά κουβέντα να βοηθήσουμε με τη μετακόμιση! Καταλαβαίνω τί εννοείς. Σηκώνει ποστ από μόνο του. Ούτε ερημιά, ούτε πολλή κοσμοσυροή. Μεγαλούπολη με πολλά πάρκα κ εξοχή στα προάστια. Λίγο ελεύθερο χρόνο παραπάνω να την ανακαλύψεις θέλει. Καλά ταξίδια σας εύχομαι Blue :))

    ReplyDelete
  2. Βρε! Τώρα κατάλαβα που είσαι. Όταν ήμουν εκεί το λάτρεψα.

    ReplyDelete