Wednesday, January 30, 2013

Stories from the Faculty - ο νέος μου ρόλος

Τις τελευταίες εβδομάδες ανέλαβα ένα νέο ρόλο στο faculty. Εσκέφτουμουν το αρκετά ώσπου να κάμω την αίτηση για την θέση γιατί έχει αρκετές ευθύνες και δεν ήξερα αν έχω τον χρόνο. Τελικά αποφάσισα να κάμω. Αντιπροσωπεύω όλους τους φοιτητές του τμήματος ανεξαιρέτως έτος σπουδών στο Συμβούλιο.

Πριν λίες μέρες είχαμε και την πρώτη συνεδρία και εγώ αγχώθηκα γιατί υπήρχαν και 2 θέματα που έπρεπε να λάβω θέση. Εν είχε μέρες που ανέλαβα και έπρεπε να τρέξω να ενημερωθώ, να κανονίσω συναντήσεις, να μιλήσω με άτομα για να είμαι έτοιμη. Πάμε στη συνεδρία (έκαμα και σημειώσεις για να μεν κομπλάρω όταν θα πρέπει να μιλήσω!) και ήταν όλο καθηγητές εγώ και ακόμα ένας φοιτητής. Εψιλοαγχώθηκα να μεν πω καμιά πελλάρα, ήταν και στα αγγλικά που εμίλουν οφείλω να το ομολογήσω αλλά γενικά επίε καλά νομίζω.

Εχτές πάλε είχα συναντήσεις για να κανονίσουμε το ένα από τα θέματα γιατί δεν πήραμε το πράσινο φως που θέλαμε στην συνεδρία. Η συνάντηση ήταν με τον πρόεδρο του τμήματος και ένα άλλο καθηγητή με πολλά ψηλή θέση. Πρώτη φορά που θα επίενα στο γραφείο του προέδρου και θα είχα έτσι συνάντηση. Έτυχε ξανά να τον δω στο τμήμα και να ανταλλάξουμε καμιά κουβέντα αλλά τίποτε ιδιαίτερο. Ήρθε μαζί μου και η κοπέλα που ανέλαβε το θέμα. Εκαταφέραμε να το προχωρήσουμε και έτσι τωρά τρέχουμε γιατί πρέπει στην επόμενη συνεδρία να καταφέρω να πάρω το πράσινο φως!  Περιττό να πω ότι η θέα που το γραφείο του είναι καταπληκτική! Εν ψηλά και στη γωνιά του κτιρίου και έτσι βλέπει όλη την περιοχή.

Έχει παραπάνω τρέξιμο από ότι ενόμιζα η όλη φάση αλλά αρέσκει μου ως μαζόχας που είμαι ώρες- ώρες. Emails πάσιν τζαι έρκουνται ούλλη μέρα, η αντζέντα μου γεμώνει που σημειώσεις. Νιώθω χρήσιμη όμως! Θυμίζει μου το πως ήμουν πριν καιρό που ενακατώνουν μου πολλά στα κοινά. Τελευταίως λόγω σπουδών επόκατσα αλλά τώρα εν το καμ-μπακ!

2 comments:

  1. Μπράβο ρε!!! Εγω που διαφορα τετοια εμαθα πολλα πραματα! Το να διεκδικας πραματα τζαι να το πετυχαινεις για παραδειγμα, κατι που θεωρω πολλα σπουδαιο μαθημα! Ατε καλες επιτυχιες!!! :)))

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ Πρασ μου! :)))

    ReplyDelete