Friday, August 30, 2013

Κάτι σκόρπιες σκέψεις

Down σήμερα. Αρκετά. Είναι που δεν κοιμήθηκα καλά ψες, που σκέφτομαι διάφορα. Και άμα δεν ξεκινήσει καλά η μέρα στα ίδια συνεχίζει. Εξαπόλυσα και το διάβασμα και όλα και επία περίπατο με την Ε. Κάτι τέτοιες μέρες είναι που εκτιμάς την καλή παρέα και την χαλαρή κουβεντούλα. Δούλεψε. Ξεχάστηκα, χαλάρωσα, ευθύμησα. Και μετά πήρα ένα email που μου πλάτυνε ακόμα λιγάκι το χαμόγελο. 

"Hi,
Just to let you know that K and K won the best presentation, so you must have helped them a lot in the supervision! :) "

Ενθουσιάστηκα! Είχα κλείσει ένα supervision για ένα summer school την επομένη που επέστρεψα πίσω. Εμπειρία λέω, να δοκιμάσω. Που ετέλειωσα ενόμιζα ότι επίε απλά οκ και ότι θα μπορούσα να τους προσφέρω πολλά παραπάνω. Από ότι φαίνεται όμως ήταν καλύτερο από ότι νόμιζα. 
Note to self: Keep this in mind for the next time you'll be down

Κατά τα άλλα. Επέστρεψα πίσω μετά από 4 εβδομάδες χαλάρωσης στην Κύπρο. Μόλις σήμερα κατάφερα (επιτέλους) να διαβάσω και όλα τα ποστ που εμαζευτήκαν τόσες μέρες. Θα βρούμε ρυθμούς. Μεγάλος ο στόχος που έβαλα για τα Χριστούγεννα. Θα το παλέψω, αυτό ξέρω να κάνω στο κάτω-κάτω. Έκαμα προγραμματισμό, βγαίνει, θέλω να τον τηρήσω.

Σε λίγες μέρες έρχεται και ο Ψηλός μου Αγγλία. Άλλη πόλη αλλά η απόσταση δεν είναι η ίδια. 3 ώρες δρόμος με το τρένο. Γίνεται. Θα πάω να τον βοηθήσω να εγκατασταθεί. 
Νιώθω λίγο περίεργα. Από την μια ενθουσιάζομαι που θα είναι Αγγλία, θα είμαστε επιτέλους στην ίδια χώρα για καιρό και όχι διακοπές. Από την άλλη με φοβίζει. Το περίμενα τόσο καιρό αυτό. Δύσκολη χρονιά αφού είναι και η τελευταία του διδακτορικού και μεγάλη αλλαγή στα προσωπικά, στη σχέση. No more video calls!!!!!!

Με το σπίτι οκ. Δεν είμαι τόσο happy όσο νόμιζα. Λίγο ο σκύλος, το privacy και άλλα μικρά μικρά. Έρχεται πίσω και η ιδιοκτήτρια σε λίγες μέρες να τα βάλουμε κάτω. 
Είναι και κάτι άλλα όχι-τόσο-ευχάριστα αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι συνέχεια. Όλα θα παν καλά στο τέλος, δοκιμασίες. Θα βγούμε καλά και πιο δυνατοί.

Θα έρθει και η Cinnamon Αγγλία για λίγες μέρες τον Οκτώβρη. Μετά από τόσο καιρό που είμαι εδώ θα έρθει επιτέλους. Εκπαιδευτικό σεμινάριο με την δουλειά στη Γερμανία, επιστροφή μέσω Αγγλίας (ήταν πιο φτηνά παρά κατευθείαν). Πληρωμένα εισητήρια. Ε να μην κάτσει και ένα ΣΚ Αγγλία; Ανυπομονώ!

No comments:

Post a Comment