Tuesday, July 16, 2013

House hunting τέλος

Έγραψα πιο παλιά τις ιστορίες που είχα μέχρι να βρω σπίτι να μετακομίσω. Χτες έκλεισα μια εβδομάδα στο νέο δωμάτιο! Συνηθίζω και κάθε μέρα είναι και καλύτερα νομίζω. Είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια που είδα (και είχα γράψει σχετικό ποστ). Lodging μεν σχετικά αυτόνομο δε. Είναι ο δεύτερος όροφος του σπιτιού όλο το δωμάτιο με το μπάνιο του. 

Α! Φύλαξα την φωτογραφία που είχε στην αγγελία. Μια εικόνα χίλιες λέξεις λεν, γι' αυτό δείτε την φωτογραφία και θα φυλάξω τις λέξεις για την εργασία του διδακτορικού (btw προχωρούμε καλά τούτες τις μέρες μην το ματιάσουμε!). 
Εκείνο το παράθυρο πάνω από το κρεβάτι είναι όλα τα λεφτά. Έχει και black-out blind για την νύχτα να μην μπαίνει το φως. 

Και ποιος μου το παραλάλησε ότι τόσο που φοβούμαι τους σκύλους θα μένω στο ίδιο σπίτι με σκυλάκι και θα είμαι εντάξει. Νομίζω ο λόγος που μπορούμε να συνυπάρξουμε είναι ότι μαθαίνει γρήγορα. Εψιλοθυμώσαμε του 1-2 φορές που επίε να πηδήσει πάνω μου και τωρά πλέον εν τολμά. Εκατάλαβα και εγώ ότι άμα δεν του δίνω σημασία όταν είμαι στην κουζίνα και είναι και εκείνο θα σταματήσει να ασχολείται. Έχει φάση όμως που κινούμαι στην κουζίνα και ακολουθά με και βλέπει τι κάμνω. Εν ενοχλά όμως ούτε μου κοντεύκει. Επίσης μόλις με δει κάθε μέρα έρχεται κοντά και άμα της πω "Ο ο ο" κάμνει ένα βήμα πίσω και κάθεται και βλέπει με και περιμένει. Μια μέρα στην αρχή που ήθελα να μαγειρέψω έκλεισα την πόρτα της κουζίνας για να μην έχω την έννοια της. Μετά που αρκετή ώρα άκουσα την που έκλαιε και ελυπήθηκα την και άνοιξα της. Ήρτε και έκατσε απλά και έβλεπε με. Ποιος μου το παραλάλησε! Ως τζαμέ όμως! Μην μου πεις να το πιάσω, ή να κάτσει πάνω μου ή να με γλύψει όμως κάμνει της σπιτονοικοκυράς! Αποκλείεται! 

Η μετακόμιση έγινε σχεδόν σε μια μέρα. Ας είναι καλά οι κοπέλες που με βοήθησαν και τα τρόλευ του κολλεγίου. 2 κούρσες επήραμε τα όλα. Ελάλουν ότι εν έχω πολλά πράγματα μίσσιμου. Τελικά δεν συνειδητοποιούμε πόσα έχουμε μέχρι να τα πακετάρουμε! Απολογισμός: 3 βαλίτσες, 3 κάσιες και μια σχολική τσάντα. Χωρίς τα κουζινικά! Έλεος μαζί μου. Ετακτοποιηθήκαν σε 3-4 ώρες όμως όλα. 

Σε τούτη την φάση όμως δεν μένω και τόση ώρα στο δωμάτιο γιατί είμαι στο τμήμα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Λοιπόν, καλή μου διαμονή!

6 comments:

  1. Wow εν επερίμενα να δω έτσι όμορφο,φωτεινό μοντέρνο δωμάτιο στην παλιο-Αγγλία!

    ReplyDelete
  2. Η αλήθεια ούτε εγώ το περίμενα Joy. Στάθηκα τυχερή μάλλον! :) ότι και να πω την Αγγλία δεν την συμπαθείς πάντως :p

    ReplyDelete
  3. Πολλά συγυρισμένο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η φωτογραφία ήταν στην αγγελία, πριν μετακομίσω. Τωρά δεν είναι ακριβώς έτσι :p (τσάντες, βαλίτσες, σύρματα ποτζί ποδά) αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

      Delete
  4. Καλή διαμονη και καλές γνωριμίες με την σκυλίτσα! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ!! Εμαράζωσα την νομίζω που εν της έδωσα σημασία τις τελευταίες μέρες και αγνοεί με. Γίνεται τούτο εσύ που ξέρεις ή απλά πυρώνει και βαρκέται να ταράξει;

      Delete