Friday, February 1, 2013

One of those days...


Οι εστίες που μεινίσκω εν ολόκληρο συγκρότημα με διάφορα κτίρια κτλ. Έχει ένα τοπούι έξω που όποτε εν είμαι καλά πάω τζαμέ και κάθουμαι και σκέφτουμαι διάφορα. 

Σήμερα εξύπνησα με καλή διάθεση με όρεξη αλλά γύρω στο μεσημέρι εφροντίσαν κάποιοι να μου χαλάσουν την μέρα. Εν είπα τίποτε εσηκώστηκα έφυα άφηκα το διάβασμα μισοδότζι και ήρτα και έκατσα δαμέ. Εβαρέθηκα να σκέφτουμαι πάντα εγώ τους άλλους και να κάμνω τα πάντα και κανένας σχεδόν να μεν με σκέφτεται εμένα. Ούλλο τζαι λαλώ εν θα με κόφτει, θα είμαι δυνατή αλλά τελικά κάθε φορά κακοφαίνεται μου και πληγώνουμαι. 

Η βλακεία σήμερα εκανονίσαμε να φκούμε και θα πρέπει να τες θωρώ και να μεν δείχνω τίποτε, να δείχνω ότι είμαι καλά. Γιατί μπορεί να κατάφεραν να μου χαλάσουν τη διάθεση αλλά εν θα τους κάμω τη χάρη να το δουν. Κανεί!! Πρέπει να αρκέψω να σκέφτουμαι και εγώ παραπάνω τον εαυτό μου.

3 comments:

  1. e nai en prepei; an ekatalava kala en oi taxa filenades pou sou xalasan tin diathesi ! re men se rixnei! tha allakseis tosous anthrwpous stin zwh sou (poli ligoi tha meinoun trust me) pou den aksizei na xaneis to kefi kai tis stigmes sou gia ton kanenan :) enjoy your night out! kisses

    ReplyDelete
  2. Να εισαι ανετη τζαι να χαμογελας... Κανει τους αλλους να αναρωτιουνται ;)

    ReplyDelete
  3. Dagger και Grouta σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Ακολούθησα την συμβουλή σας φόρεσα το ωραίο μου χαμόγελο και με λίγη βοήθεια από ένα ωραίο κόκκινο κρασί χαλάρωσα και απόλαυσα την έξοδο! Επίσης η μια από τις φίλες κατάλαβε το φάουλ που έκαναν και μου απολογήθηκε.

    ReplyDelete