Thursday, February 14, 2013

Γαλάζιες αποχρώσεις σε μια... Κολόνα!


Σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχω κάθομαι και διαβάζω όλα τα ποστ που έχει κάνει ο άλλος ‘παίκτης’ για να τον γνωρίσω πιο καλά. Άνοιξε η όρεξη μου με τόσες τούρτες που είδα. Επίσης βρήκα και την περσινή της συνέντευξη για να μην κάνω τις ίδιες ερωτήσεις και αγχώθηκα. Η περσινή συνέντευξη ήταν υπερπαραγωγή!!! Κολόνα μου απολογούμαι αλλά δεν νομίζω να φτάσω σε αυτά τα επίπεδα.

1) Το σκέφτηκες/ θα το σκεφτόσουν να ακολουθήσεις την αγάπη σου για τη δημιουργία τούρτων επαγγελματικά;
Φυσικά και το σκέφτηκα. Αμέσως όμως το απέρριψα. Διότι αποτελεί μεγάλη δέσμευση και εκτός αυτού, δεν είμαι ιδιαίτερα υπομονετική για να αντέχω ιδιοτροπίες διαφορετικών ανθρώπων. Και επειδή ακριβώς είναι αγάπη, δεν θέλω να το κάνω βραχνά και άγχος.  
Σωστή! Ιδιοτροπία = νο θένκ γιου
2) Τι θα έκανες αν σου ζητούσε κάποιος μπλόγκερ που δεν ξέρεις ιδιαίτερα να του/της φτιάξεις μια τούρτα; Αν θα το έκανες, θα δεχόσουν να πληρωθείς;
 Εμμέσως το έχω κάνει. Αφορούσε όμως συγκεκριμένη περίπτωση blogger, η οποία τυχαία γνώριζε καλά μια φίλη και μια γνωστή, τις οποίες τελικά αφορούσε η τούρτα. Και αποδέχτηκα, γνωρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα εκτεθώ και θα αποκαλυφθώ, κάτι που ούτως η άλλως προβλέπω ότι θα συνέβαινε, αργά η γρήγορα. Το να πληρωθώ, είναι μεγάλο θέμα. Όσες φορές έφτιαξα τούρτα ήταν πάντα για στενά συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα. Το κόστος είναι μεγάλο λόγω των ακριβών υλικών. Όλες τις φορές ήταν δώρο, εκτός από την περίπτωση που σου αναφέρω πιο πάνω που απλά θα δεχτώ να μου καλύψουν τα έξοδα και μόνο γιατί αφορούσε σε hens και ξέρω ότι δεν θα πληρώσει όλο το ποσό ένα άτομο.
 Μπορεί μια τούρτα να στοιχίσει σε μένα, μόνο τα υλικά, γύρω στα 40 με 50 ευρώ. Ο χρόνος που μου παίρνει να την κάνω είναι 2 με 3 ώρες. Άρα αντιλαμβάνεσαι ότι μια χρέωση με σκοπό το κέρδος, ανεβάζει την τιμή που θα πρέπει να πω γύρω στα 100 ευρώ για να με συμφέρει. Ειλικρινά όμως, το θεωρώ υπερβολικό κάποιος να πληρώσει για μια τούρτα τέτοιο πόσο, έτσι διστάζω να το δω πιο επαγγελματικά. Φυσικά γνωρίζω ότι αυτό που λέω τώρα με κάνει να ακούγομαι εντελώς χαζή, ειδικά αν αναλογιστείς ότι έχει κόσμο που ευχαρίστως θα πλήρωνε και 200 ευρώ για μια τούρτα από ένα ζαχαροπλαστείο, το οποίο παίρνει και τα υλικά σε τιμή κόστους και άρα του στοιχίζει πολύ λιγότερο, σε αντίθεση με μένα που τα αγοράζω κανονικές τιμές. 
Εχάσαμε ήταν να της ζητήσουμε καμιά τούρτα… :p
3) Πώς γνωρίστηκες με τον Στύλλο; Details pleaseeeeee!!
Με το Στύλλο του Σπιτιού μου ήμασταν φίλοι και συμφοιτητές. Μετά είδαμε διαφορετικά ο ένας τον άλλο. Το βλέπαμε δηλαδή από την αρχή νομίζω και οι δυο, ήμασταν όμως πολύ μωρά για να το εξελίξουμε. Μετά εξελίχτηκε μόνο του. 

Υπολόγιζα να φκάλω καμιά λεπτομέρεια δαμέ, τίποτε ρομαντικό μέρα που είναι αλλά εν πειράζει! Μακάρι να είσαστε πάντα καλά, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!


4) Ονόμασε ένα χαρακτηριστικό που αγαπάς σε κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο.
 Στύλλος του Σπιτιού μου: υπομονετικός, χαλαρός και με χιούμορ Τυχερή Κολόνα!
Ψηλή Κολόνα: χαλαρή, με χιούμορ και συμπονετική. Που ποιον επήρε είπαμε;
Κολονίτσα: χαριτωμένη και καλόβολη. Φαντάζομαι την να είναι ένα κοριτσάκι γλυκό και τσαχπίνικο που θα λαλεί φοβερές ατάκες και θα θέλω να τσιμπώ τις βουκκούες της!
5) Αν μπορούσες να ζήσεις την ζωή σου ξανά από την αρχή τι θα άλλαζες;
Τίποτα ιδιαίτερα σημαντικό. Σκέφτομαι όμως καμιά φορά ότι θα έδινα ακόμη μια ευκαιρία σε μια φίλη.
Ποτέ δεν είναι αργά!

6) Σκέψου αυτό που θεωρείς το μεγαλύτερο λάθος που έκανες στη ζωή σου (αν θες το γράφεις κιόλας). Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω θα έπαιρνες τις ίδιες αποφάσεις, θα έκανες τα ίδια πράγματα;
Μεγάλα λάθη δεν έχω κάνει. Ένα λαθάκι μου όμως ήταν που δεν άκουσα την περιβόητη διαίσθηση μου για μια άλλη φίλη και την άφησα να μπει στη ζωή μου.  Αν μπορούσα να έπαιρνα πίσω το χρόνο θα άλλαζα μια απόφαση που πήρα σε σχέση με αυτή τη λεγόμενη φίλη.
Μπράβο!

7) Πες κάτι που σε κάνει:
Να γελάς; 
Το σαρκαστικό και κυνικό χιούμορ.


Να θυμώνεις;
Όταν το κάνω εγώ και κάποιοι δεν το πιάνουν! 

Να λυπηθείς;
Όταν ακούω ειδήσεις για θάνατο παιδιών σε πόλεμο ή από άλλη αιτία.

Να αηδιάσεις;
Ότι αφορά σε κακοποίηση ανηλίκων.

Να φοβηθείς;
Η ιδέα και μόνο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί στους αγαπημένους μου. 

Να κλάψεις;
Η τελευταία φορά που έκλαψα είχε λόγο κάποιες γελοίες ανησυχίες μου για τα παιδιά μου. Ουσιαστικά όταν ανησυχώ πολύ για κάποιο θέμα που αφορά τα παιδιά μπορεί να ρίξω κανένα δάκρυ.
  
8) Σκέψου και γράψε μια σχετικά περίεργη συνήθεια που έχεις.

Αν σου γράψω θα αηδιάσεις και θα γίνω απόλυτα ρεζίλι και δεν είμαι καθόλου έτοιμη γι’ αυτό, έτσι πάω πάσο. 
Οκ, δεκτό!


Ευχαριστώ για τις Ερωτήσεις σου. 
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)


11 comments:

  1. Όχι ότι με αφορά το θέμα, αλλά θυμήθηκαν οι άχρηστες που τους έκαμες την τούρτα να σε πληρώσουν;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι έπιασα και βαθμολογία και κατάλαβα ότι χρειάζομαι βελτίωση στην πατροπαράδοτη γέμιση. περισσότερο το χω με τη δουκισσα φαίνεται. Εμπειραζει τουλάχιστον άκουσα το σχέδιο εσκισε. Και ποια είχε την ιδέα; ;)

      Delete
  2. Είχα ένα προαισθημα ότι είσαι εσυ!
    Θα είμαι ειλικρινής και θα σου πω ότι οι Ερωτήσεις σου μου άρεσαν παρα πολυ και θα μπορούσα να επεκταθώ περισσότερο, ειδικά στην 7. Φταίω εγώ όμως που την ωρα που βρηκα ωρα να τις απαντήσω ετσιριζαν δκυο ροκολες μέσα τα αυτιά μου και πηδουσαν πας το κρεβάτι σαν έγραφα;

    Χαρηκα πολυ που τα είπαμε. Και μου άρεσαν και οι δικές σου απαντήσεις στη δική σου συνέντευξη.

    ReplyDelete
  3. Τι σε οδήγησε σε μένα;;;

    Δεν πειράζει Κολόνα, το εκτιμώ!
    Ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσαν οι ερωτήσεις μου. Δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές αλλά δεν προλάβαινα να τις σκεφτώ παραπάνω, είχαμε deadline by Pras!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο ένας εχω ντέντλάινς στενά, ο αλλος θέλει τα πιο στένα ε ποσα να αντέξω η καημένη!!!!

      Η ημέρα ομως τουτη που εμφανιζουνται οι συνεντεύξεις αξιζει ουλλο το κοπο που κάμνω!!! :)))))

      Επεριμενα τζαι εγω να φκει κανένα ζουμούδιν για τον Στύλλο αλλα τίποτε!

      Delete
    2. Πρας μεν μας ακούεις εν πελλάρες που λαλούμε! :)
      Όσο για το ζουμούδιν για τον Στύλλο εν μας είπε τίποτε η Κολόνα, εστάθηκε στο ύψος της :p

      Delete
  4. Τι εγινε Κολονιτσα? Τρωμεν τα νυσhια των ποθκιων μας? Α? :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχα! Να σου πω ότι ο Στύλλος του Σπιτιού μου γνωρίζει όλες τις αηδιαστικές μου συνήθειες και ακόμα εν μαζί μου! Μαλλόν είμαι υπερβολικά θεά! :P

      Delete
    2. Ένα κάτι τις πιο ζουμερό για τον Στύλλο ή για σένα εν μας είπες όμως ρε Κολόνα! Εν που θα τα διαβάσει ο Στύλλος άραγε;;;;

      Delete
  5. Αυτό να λέγεται. Αρχαία ελληνίδα θεά. Ψηλή και αγέρωχη!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πράγματι άσπρο και παχύ. Ωραίο κόμμεντ! :)

      Delete